De reis van 80days

Ontzettend bedankt allemaal!

Samen helpen we onze boeren in Nepal

De webshop die je nu bezoekt was er nooit geweest zonder de inzet van veel mensen. ‘Even’ een webshop inrichten om onze koffie aan te bieden bleek een illusie. De vormgeving, de ontwikkeling, fotografie, illustraties, verpakkingen enzovoorts. Alles is gedaan door mensen die hart hebben voor de boeren in Nepal, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor!

Om onze boeren in Nepal duurzaam te kunnen helpen moeten we hun koffie verkopen, en dat kan alleen met een sterk merk in Nederland. Onderstaand bedanken we iedereen die hieraan heeft bijgedragen graag even persoonlijk.

V1 Communicatie

Het merk, de huisstijl en de website zijn ontworpen door V1 communicatie. Peter, Cees en Rob: jullie hebben geweldig werk geleverd!

Label Vier

Label Vier is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de site. We bedanken Vincent, Eric, Nathanael, Sebastian en Edwin voor hun inzet!

Deven Gurung

De illustraties zijn gemaak door Deven Gurung, een Nepalese illustrator met ontzettend veel talent. Deven, thanks alot for your beautiful illustrations!

Maas Rides

De product fotografie is gedaan door Maas Rides. We bedanken Michiel en Sofie voor de leuke en leerzame avond!

Bosch Visuals

De context fotografie is gedaan door Bosch Visuals. Geke, super bedankt dat je dit wilde doen. Het resultaat is prachtig!