Koffie voor bedrijven en organisaties

Heerlijke koffie voor je medewerkers en klanten.
80days levert koffie zonder bijsmaak, letterlijk en figuurlijk.

Vers gebrand, zonder ingewikkeld contract.

Heerlijke koffie met een goed verhaal
Lange tijd was er een groot verschil tussen de smaak en kwaliteit van onze koffie thuis, in de horeca en op het werk. Gelukkig hebben steeds meer organisaties door, dat medewerkers en bezoekers nergens zo blij van worden als een heerlijke kop koffie.

Eerlijke koffie, vers gebrand.

Als je erover nadenkt om andere koffie te gaan gebruiken, ben je bij 80days aan het juiste adres. De basis voor al onze koffiesmaken is heerlijke Nepalese Arabica koffie. Onze koffie wordt wekelijks vers op bestelling gebrand. En…als je onze koffie drinkt draag je rechtstreeks bij aan betere leefomstandigheden en daarmee blije families en gezinnen in Nepal (en in alle andere landen waar we mee samenwerken).

Met of zonder machine, zonder contract
Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en je zit nergens aan vast. Wij geloven in de kwaliteit van onze koffie en hebben geen contract nodig om je als klant aan ons te binden. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van de juiste koffiemachine die past bij jou wensen en organisatie. Ook verzorgen wij thee, cacao en alle ingrediënten die je nodig hebt voor je warme dranken.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar info@80dayscoffee.com. Wij leveren je graag een op maat gesneden voorstel.